Speciale lancering: “Leer anderen de wereld veranderen!”

Den Haag – 10 januari 2020
Hoe kunnen we jongeren inspireren om te kiezen voor het vak van leerkracht? Hoe maken we het onderwijs aantrekkelijk voor deze specifieke groep? Donderdag 16 januari start de campagne “Leer anderen de wereld veranderen!”.

Donderdag 16 januari om 17.30 uur:
Zet dit moment in de agenda, want dan wordt de unieke campagne bij Omroep West gelanceerd. Ga naar www.omroepwest.nl en bekijk de kick-off.

Dit kunnen we al zeggen:
Het is een Haagse campagne, die de komende periode zichtbaar zal zijn in de stad. Digitaal, maar ook fysiek in de Haagse wijken. Een nationale/internationale persoonlijkheid heeft zijn naam verbonden aan deze campagne. Hij is de drager van het verhaal, de impact die leraren hebben op de ontwikkeling van kinderen, het verhaal van goede leerkrachten.

Havo / Vwo studenten
De campagne is specifiek gerealiseerd voor de doelgroep Havo / Vwo studenten die een keuze moeten maken voor hun vervolgopleiding. Een belangrijke groep voor het onderwijs van de toekomst.

Organisatie achter deze campagne:
Voor deze campagne werken de volgende partijen samen: Klassewerk (www.klassewerkdenhaag.nl), De Rode Loper (www.derodeloper.nu) en de gemeente Den Haag.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *