Terug naar het overzicht

Leerkracht Van Ostadeschool

Van Ostadeschool

Schooltype:
Regulier
Denominatie:
Openbaar
Adres:
Van Ostadestraat 245 , 2526 EV Den Haag

Wij vinden een veilige en leerrijke omgeving voor u en uw kind(eren) zeer belangrijk. Kinderen die zich veilig en begrepen voelen op school gaan daar met plezier naar toe. Bij ons krijgen de kinderen dan ook alle mogelijkheden om zich goed te ontwikkelen.

Wij zetten ons voor ieder kind in om hun hoogst mogelijke niveau te halen op alle vakgebieden. Hierbij gaan wij uit van de individuele mogelijkheden van het kind. Dat is voor ieder kind anders. Uw kind is uniek en er is niemand die dat beter weet dan u!

De Van Ostadeschool is meer dan alleen een school waar we de kinderen onder andere leren rekenen, schrijven, lezen. Wij leren ze leren. Van ons en van elkaar. We leren ze hun eigen mogelijkheden te onderzoeken en hun grenzen te ver- en herkennen. Respectvol met elkaar, je omgeving en vooral met jezelf omgaan is hierbij belangrijk. Dit creëert een prachtige basis voor een mooie basisschooltijd. En kinderen die zich gelukkig, zeker, begrepen en gerespecteerd voelen komen beter tot leren en ontwikkelen.

Leerkracht

Wat bieden wij?

We bieden veel tijd voor ontwikkeling, zowel binnen als buiten de klas. We bieden een enthousiast en collegiaal team dat gezamenlijk werkt aan duurzaam onderwijs, op sociaal, persoonlijk en cognitief gebied. Je wordt begeleid door teamleiders en gaat regelmatig bij collega’s naar lessen kijken. Onze kinderen en ouders zijn gemotiveerd en betrokken. Heb je nog geen ervaring met Formatieve Assessments en The Leader in Me, ook dan ben je van harte welkom! In deze lerende organisatie krijg je de tijd en ruimte om hier vaardig in te worden.

Wie zoeken wij?

Ben jij een echte teamspeler die wil leren en vind jij het bijzonder om een bijdrage te leveren aan kinderen die opgroeien in de Schilderswijk? Solliciteer dan direct via onderstaande sollicitatiebutton!

Wat ga je doen als Leerkracht midden -of bovenbouw Van Ostadeschool

Je gaat lesgeven in de midden -of bovenbouw. In overleg bekijken we welke klas het beste aansluit op jouw wensen.

Solliciteren

Naam:
Reginald Gunsch
E-mailadres:
Telefoon:
0641678781
Solliciteren