Terug naar het overzicht

Leerkracht De Wissel

De Wissel

Schooltype:
Regulier
Denominatie:
Openbaar
Adres:
Steenwijklaan 10 , 2541 RL Den Haag

Bent u op zoek naar een multiculturele school waar uw kind zich volop kan ontwikkelen? Dan heeft u de juiste school gevonden. De Wissel is een openbare basisschool waar kinderen leren in een veilige en vertrouwde leeromgeving. Kinderen leren verantwoordelijk te zijn voor elkaar, hun werk en hun omgeving.

Kinderen leren naar elkaar te luisteren en samen, maar ook zelfstandig te werken.

De leerkrachten van openbare basisschool De Wissel stellen het kind centraal. Zij zien het als hun belangrijkste taak om de kinderen op onze school goed les te geven. De doelstelling is daarbij om de kinderen op te voeden als zelfstandige, verantwoordelijke, creatieve en kritische mensen die het beste uit zichzelf halen.

Leerkracht

Wat bieden wij?

OBS De Wissel is een openbare basisschool waar kinderen leren in een veilige en vertrouwde leeromgeving. Kinderen leren verantwoordelijk te zijn voor elkaar, hun werk en hun omgeving. Op onze school is er extra aandacht voor de Nederlandse taal, NT2 en we vangen nieuwkomers op. Onze pijlers voor de komende jaren zijn naast Taal ook Veiligheid (we werken met de Kanjertraining) en 21st Century skills. Leerlingen en hun ouders zien onze school als een ‘veilige haven’. Met elkaar voelen wij ons verantwoordelijk voor de hele school. Niemand staat bij ons alleen!

Wie zoeken wij?

OBS De Wissel in de Haagse wijk Escamp-Morgenstond heeft echt de leukste leergierige leerlingen met wel meer dan 40 verschillende nationaliteiten waaronder ook nieuwkomers. Sta je stevig in je schoenen, heb je een pabo diploma en wil jij deel uitmaken van een fantastisch gezellig enthousiast team dan ben je van harte welkom om NU te solliciteren! We zoeken een gemotiveerde meester of juf! Werkdagen en groepsvoorkeur zijn bespreekbaar. Wij hopen z.s.m. met jou het gesprek te kunnen aangaan.

Tot Slot

Wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met Bianca Heijsteeg (directeur) via 06-36395697 of solliciteer direct via de sollicitatiebutton op: https://www.werkenbijdehaagsescholen.nl/vacatures/vacature-leerkracht-obs-de-wissel-209936-11.html

Solliciteren

Naam:
Liesbeth de Groot