Terug naar het overzicht

Invalleerkracht groep 1 De Ontmoeting

De Ontmoeting

Schooltype:
Regulier
Denominatie:
Prot. christelijk
Rooster:
Continurooster
Adres:
Draaistraat 16 , 2516 KE Den Haag

De Ontmoeting is een populaire, kleurrijke school in de Haagse Molenwijk. We bieden goed en gedifferentieerd onderwijs en bieden een veilige omgeving met rust en regelmaat waarin kinderen zich maximaal kunnen ontwikkelen.

We zijn een brede buurtschool waar de kinderopvang, peuterspeelzaal en de basisschool onder één dak werken.

De school bestaat uit 11 groepen met leerlingen van verschillende nationaliteiten. Onze school is een neveninstroomschool. Dit betekent dat er op onze school veel kinderen zitten die rechtstreeks uit het buitenland komen en daardoor de Nederlandse taal nog moeten leren. Deze leerlingen krijgen ongeveer een jaar les in de taalklas bij ons op school, waarna zij instromen in de reguliere groepen.

In januari 2020 heeft de Onderwijsinspectie ons het predicaat ‘goed’ gegeven.

De inspectie heeft een team gezien dat goed samenwerkt aan goed onderwijs. Op school draait alles om de leerling. De zorgen rondom de leerling, communicatie met ouders, het werken in de klas grijpt in elkaar als een puzzel en zorgt voor een goede kwaliteitscultuur en goed onderwijs.

Invalleerkracht groep 1

De vacature:
Vanaf 31 augustus 2020 tot en met 13 juli 2021 zoeken wij voor De Ontmoeting in Den Haag een enthousiaste leerkracht voor groep 1. 

Wie ben jij:
  •  Je bent in bezit van een PABO diploma of bent leraar in opleiding
  •  Je bent flexibel en vindt het leuk om op verschillende scholen te werken
  •  Je hebt oog voor de onderwijsbehoeften en talenten van de kinderen
  •  Je werkt goed samen met ouders en collega's
  •  Je vindt onze missie net zo belangrijk als wij; "Geen kind naar huis"

De voordelen van invallen:
  •  Je kunt ervaring opdoen op ruim 200 scholen
  •  Je hebt de mogelijkheid om dicht bij huis te werken en om te ervaren welk type onderwijs bij jou past
  •  Je houdt zelf je planning bij; je bepaalt dus zelf wanneer je werkt en wanneer je vakantie neemt
  •  Wij bieden diverse trainingen (gratis) door het jaar heen
  •  Als je wilt, kun je snel instromen naar een vaste functie

Pool West maakt het verschil:
Pool West is een invalpool door een aantal schoolbesturen opgericht met als doel om zoveel mogelijk klassen van een (inval)leerkracht te voorzien. Dit doen wij als stichting, zonder winstoogmerk. Dit betekent dat scholen geen hoge bemiddelingskosten aan ons betalen. Geld wat beschikbaar is voor het onderwijs wordt dus ook echt besteed aan beter onderwijs. Als invaller bij Pool West kom je direct in dienst bij een schoolbestuur. Het grote voordeel hiervan is dat je salaris krijgt volgens de CAO Primair Onderwijs (inschaling o.b.v. ervaring), pensioen opbouwt en recht hebt op alle secundaire arbeidsvoorwaarden binnen die binnen de CAO geregeld zijn. En is de mogelijkheid er om door te stromen naar een vaste functie? Dan betaalt de school geen hoge kosten om je ‘af te kopen’, want je hebt geen financiële verplichtingen met Pool West. De medewerkers van Pool West zijn laagdrempelig, bieden maatwerk aan en van ons kun je persoonlijk contact verwachten!

Solliciteren

Naam:
Pool West
E-mailadres:
Telefoon:
0850408628