Terug naar het overzicht

Leerkracht Maria Montessorischool

Maria Montessorischool

Schooltype:
Montessori
Denominatie:
Openbaar
Adres:
Zevenwoudenlaan 197 , 2548 NT Den Haag

Wij zijn met onmiddellijke ingang op zoek naar een kleuterleerkracht voor drie dagen per week!

Wat bieden wij
Onze school is een Montessorischool in beweging. Zeker bij de kleuters wordt veel gewerkt vanuit de filosofie van Maria Montessori en met Montessorimateriaal. Maar we hebben ook IPC ingevoerd, de Vreedzame School en we werken met hoeken en ICT. De sfeer in ons team is erg goed. Samenwerking is vanzelfsprekend en net als we onze kleuters leren om elkaar te helpen, doen de leerkrachten dat onderling ook. Ook naast het werk worden regelmatig gezamenlijke activiteiten ontplooid. De functie die we bieden is in principe tot de zomer, maar de kans op een vaste plek is aanzienlijk.

Wie zoeken wij
Je bent een kleuterleerkracht in hart en nieren, gediplomeerd en ervaren. Je weet wat het betekent voor kinderen die net vier zijn om te moeten wennen aan school en alles wat erbij hoort, en vindt het een uitdaging om hen hierbij te helpen. Je houdt van samenwerken; ervaring in begeleiding van stagiaires is een pre.

Opleidingseisen
Pabo-diploma (of in de afrondende fase van je studie)

Betrekkingsomvang
0,60

Werkdagen
In overleg

Salarisschaal
L10

Ingangsdatum van de functie
1-2-2020

Tot slot
Wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met Myra Keizer (directeur) via 06-29507725. Solliciteren kan direct via de sollicitatiebutton.

Leerkracht

Wat bieden wij?

De Maria Montessorischool staat voor montessorionderwijs 2.0. Onderdelen van de montessoripedagogiek willen we behouden (veel zelfstandig en samen werken, werken op eigen tempo). We vullen dit aan met moderne inzichten (leerdoelen, leerlijnen), methoden (thematisch onderwijs volgens IPC) en middelen (Snappet). Binnen het team wordt veel samengewerkt in de voorbereiding en uitvoering van het onderwijs. Ook hechten we aan de sociale contacten (gezamenlijk borrelen, activiteiten). We willen een lerende school zijn; niet alleen de kinderen, maar ook het team leert elke dag bij.

Wie zoeken wij?

Omdat we recent een aantal zij-instromers hebben aangenomen, zijn we nu op zoek naar een ervaren leerkracht. Samenwerken en samen leren staan hoog in ons vaandel, het is belangrijk dat ook jij daar affiniteit mee hebt. Ervaring met IPC en/of Snappet is een pre. We zijn op zoek naar iemand voor vier dagen, maar meer of minder uren is zeker bespreekbaar.

Wat ga je doen als Leerkracht Maria Montessorischool

Omdat een van onze teamleden gaat verhuizen, zijn we voor volgend schooljaar op zoek naar een ervaren leerkracht. In onderling overleg bepalen we welke groep het best bij je past.

Tot Slot

Wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met Myra Keizer via 06-29507725 of solliciteer direct via de sollicitatiebutton op: https://www.werkenbijdehaagsescholen.nl/vacatures/vacature-leerkracht-maria-montessorischool-209807-11.html

Solliciteren

Naam:
Liesbeth de Groot