Terug naar het overzicht

Leerkracht Max Velthuijs

Max Velthuijs

Schooltype:
Regulier
Denominatie:
Openbaar
Adres:
Da Costastraat 40 , 2513 RP Den Haag

Op OBS Max Velthuijs bieden wij een plezierige en leerzame schooltijd in een uitdagende leeromgeving. Ons onderwijs is gedifferentieerd: we zorgen ervoor zorgen dat onze leerlingen de kans krijgen hun kennis te vergroten en tegelijkertijd hun persoonlijkheid en sociale vaardigheden kunnen ontwikkelen. Ieder kind doet dat op zijn of haar manier. Met ons onderwijs geven wij elk kind een stevige basis voor een toekomst in de maatschappij.

Leerkracht

Wat bieden wij?

  • Salarisschaal L10;
  • Ontwikkelingsmogelijkheden;
  • Goede begeleiding;
  • Een fulltime of parttime dienstverband;
  • Een jaarcontract met uitzicht op een vaste aanstelling;
  • Korting op sportfaciliteiten;
  • Goede arbeidsvoorwaarden, zoals een eindejaarsuitkering en doorbetaling tijdens vakanties

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een fijne collega voor ons team! Wil jij graag lesgeven aan midden -of bovenbouw? En ben jij binnekort of na de zomervakantie beschikbaar? Reageer dan zo snel mogelijk op deze leuke vacature!

Wat ga je doen als Leerkracht midden/bovenbouw OBS Max Velthuijs

OBS Max Velthuijs is een kleinschalige school in het hippe Zeeheldenkwartier in Den Haag. Door de veilige en ordelijke sfeer voelen onze leerlingen en ouders zich veilig en vertrouwd. Wij proberen door procesgericht onderwijs te geven de kwaliteit van het onderwijs zo hoog mogelijk te houden. Onze leerlingen werken via concrete doelen en geen methoden. Daarnaast werkt onze school met het digikeuzebord en maken we gebruik van een leerlingvolgsysteem. De groepen werken nauw samen en groepsdoorbrekend. Er wordt vanuit doelen gewerkt gecombineerd met spel. Spel en leren vanuit spel en beweging staan centraal.Ook werken wij met Snappet. Dit zorgt mede voor een optimale ontwikkeling van onze leerlingen en stevige basis voor de toekomst in de maatschappij.

Tot Slot

Wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met Christine Leenders via 06-40577045
Of solliciteer direct via de groene knop op: https://www.werkenbijdehaagsescholen.nl/vacatures/vacature-leerkracht-midden-bovenbouw-obs-max-velthuijs-209761-11.html

Solliciteren

Naam:
Liesbeth de Groot